lauantai 12. marraskuuta 2011

Pökkoä pesään…

 

IMG_7137

…tällainen löysi meiltä kodin jokunen aika sitten. Takan viereen takkapuille. En tykänny noista valkosista naruista.

IMG_7139

…kun ei ole tässä talossa mitään muuta tekemistä, ni päätin alkaa tussilla värittään…

IMG_7140

…naruihin uutta ilmettä. Musta on musta parempi. Blinkar

7 kommenttia:

 1. Ootkos saanu nyt kaikki värjättyä?

  VastaaPoista
 2. Melkein...hiljaa hyvä tulee ;)

  VastaaPoista
 3. Heh sisustusta on pienetkin asiat.

  VastaaPoista
 4. Oikein kiva koti teillä. Meillä Eerika haaveissa joskus myös. Eerika taitisi olla rapattuna oikeasti, mutta saitte tehdasennettuna puuvuorauksen. Oliko tuo hankala toteuttaa ja mahtoiko se kustantaa kuinka paljon enemmän? Rapattu ulkokuori ei oikein innosta... Kiitos kaikista kuvista, kiva nähdä livenä miltä se oikeasti voisi näyttää!

  VastaaPoista
 5. Ari: Joo, hullulla on halvat huvit. ;)

  Anonyymi: Kiitos. Me ollaan oltu tyytyväisiä talo valintaan. On ihanan valoisa talo. Avoimessa pohjaratkaisussa toki omat huonot puolensa. Meillä ei vieläkään ole olohuone-keittiö akselilla minkäänlaisia verhoja niin aika paljon kaikuu. Lapsilla kun on kavereita ja ylhäällä leikkivät niin tuntuu kuin olisivat vieressä leikkimässä. Saa nähdä helpottaako kun saa ikkunoihin jotain.

  Eerika oli ensimmäinen talo mitä tosissaan katottiin, ja siihen sitten lopulta päädyttiin. Itseasiassa oltaisiin haluttu rapattuna, mutta puulla tuli meille halvemmaksi. Kun oltaisiin se rappaus jouduttu sitten teettämään jollakin ulkopuolisella. Suur elementteinä tuli paikalle ja 2 miestä oli talotehtaalta viikon ajan laittamassa taloa kasaan, sen jälkeen jatkettiin itse. (mies jatkoi)...voisin laittaa vaikka sellasen vaihe vaiheelta kuvat. 8 kuukautta meni kun mies pakersi, ja teki samlla kokopäivä töitä. Ei vielä olla ihan valmiita, mutta hyvällä malilla! Sisällä vielä pientä säätöä ja sauna puuttuu. Pihalla taas enemmän tekmistä...autotalli, terassi, nurmikko ja kaikki kivetykset jne... Tämän kanssa pätee sama sanonta...hiljaa hyvä tulee :)

  Mihin päin te olette rakentamassa?

  VastaaPoista
 6. Ajatuksena olisi Jyväskylään rakentaa muutaman vuoden sisällä. Ajoissa siis ollaan liikkeellä :)Vielä odotetaan, että tontit tulevat hakuun, mikä pitäisi tapahtua tulevana talvena. Jos vain viitsit ja ehdit niin laita ihmeessä lisäkuvia tulemaan, mielellämme katselemme niitä lisää.

  Tietysti jos voit laittaa mahdollisen lisäkustannustiedot tuosta puuverhoilusta esim. spostiin niin olisimme kiitollisia. Ainakaan vielä emme ole saaneet Planiatalolta tuohon vastausta vaikka olemme sitä kysyneet.

  Tsemppiä viimeistelytöihin!

  VastaaPoista
 7. Hei taas sinne Jyväskylän suunnalle...yritän saida aikaseks kuvapläjäyksen...laita mulle sinun mailiosoite niin laitan mailia :)

  VastaaPoista