lauantai 25. kesäkuuta 2011

Onni onnettomuudessa…


…2 vuotta sitten, juhannuksen alla. Kotona oli kuukauden ikäinen uunituore vaavi, oli kuuma kesäviikko ja isommat pojat nautti ihanasta kesä säästä.

IMG_0053

Ei aavistettukaan, että hetken päästä kesä saisikin aivan toisenlaisen käänteen.Naapurin vanha setä oli ajamassa pihan ruohoa eikä huomannut poikia jotka oli juosseet traktorileikkurin perään. Ja niin siinä kävi…naapurin setä ei katsonut taakseen ja peruutti Eliaksen päälle.
IMG_0184

Elias sai molempiin jalkoihin, sekä toiseen käteen leikkurin moottorista palovammat. 1½ kuukautta meni viikottaisissa hoidoissa. Poika nukutettiin kerran viikossa, jotta kääreet saatiin vaihdettua. Tehtiin ihonsiirto ja hoidettiin palovammoja.Oli urhea pikkumies!
IMG_0186

Uutta Pikku veikkaa jaksoi halia vaikka olikin välillä TOSI kurjaa ja teki kipeetä!

IMG_0335

Ihonsiirtoa varten ihoa otettiin päästä. Itkin…koko päivän…salaa…kun poika tuli kotiin.Näytti paljon hurjemmalta kuin mitä todellisuudessa oli. Minulle oli kova pala kun en voinut olla sairaalahoidoissa mukana.

IMG_0425

3 vuotis synttärit vietettiin huulimutrulla. MUTTA kotona!

IMG_0392

Oli erilainen kesä, mutta olisi voinut käydä paljon huonomminkin! Nautittiin eritavalla!

IMG_0348 

IMG_1109


Tänään Elias voi hyvin. Vielä käytetään silikoonilaastareita  sekä tukisiteitä?? (ei varmaa ole oikea nimi suomeksi)kädessä ja toisessa jalassa, rasvataan mahdollisimman usein. Elias oli ensimmäiset ½ vuotta pelokas ja surullinen. Ja vielä viime keväänä ruohon tuoksu muistutti onnettomuudesta. “Äiti ruohonleikkuri haisee. Minä en mene kesällä ulos!”
Mutta tänä kesänä ei Elias ole onnettomuutta muistellut, ehkä ei ole muistanut, ehkä on unohtunut, vaikka arvet onkin vielä jäljellä…muistuttamassa!
IMG_3656


Nauttikaa hetkestä!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa etta Elias voi nauttia kesasta! :)) Olette rakkaita

  Laura

  p.s Pian nahdaan

  VastaaPoista
 2. Olette sisukasta sakkia koko perhe, on varmasti ollut rankkaa aikaa, mutta ihanaa että Elias on toipunut noin hyvin. Siulla ja Tomilla on varmastikin myös mennyt oma aika toipuessa tapahtuneesta. Ihailtavaa on myös yleisestikin elämänmyönteinen asenteesi ja sitoutuminen perheeseesi, auttaa jaksaamaan vaikeatkin ajat. Mukavaa ja aurinkoista kesää koko teiän poppoolle, halit :).
  tuija

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tuija kauniista sanoista. Halit

  VastaaPoista