keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Välitila…

 

IMG_5850

… materiaalin valinta edennyt hieman. Lasia ollaan kokoajan siihen ajateltu, mutta millä tapaa -se on ollut epäselvää. Aluksi mietittiin tapettia lasin taakse, mutta nyt kallistuttu värjätyn lasin suuntaan.  Tässä väri vaihtoehtoja:

IMG_5852

 

IMG_5854

IMG_5729

Mikä on sinun mieleen?

 

…minulla ja pojilla oli sama suosikki. En paljasta sitä vielä.

3 kommenttia:

 1. Edellinen kommenttiyritys ei näyttänyt toiminneen, joten uusi yritys.

  Kamalan vaikeaa tuo materiaalien valinta, etenkin kuvista :-) Ensin olisin sanonut suosikikseni sen harmaimman, mutta sitten löysin perusteluja kaikille väreille.

  Noista keittiönkaapeista olisin kysellyt käyttäjäkokemuksia. Näyttävät olevan korkeakiiltoisia. Onkos ne laiskan siivoojan painajaiset?

  Vielä kun katselin noita teidän UPEAN talon kuvia. Huomasin, että teillä taitaa olla leivinuuni/takka. Onko se jonkun valmistajan mallistosta vai muurarin työnnäyte?

  VastaaPoista
 2. tumman harmaa tai musta :)

  Laura

  VastaaPoista
 3. Mari:Korkeakiiltoiset on kaapit ja täytyy sanoa että olen positiivisesti yllättynyt. Tämän 1 ½ kuukauden kokemuksella voin sanoa että en kadu. Pari kertaa olen pyyhkinyt likatahroja pois. Eli ei sen pahemmin ole tarvinnut hinkkailla. Nekin kerrat on tainnut olla roiskeet tiskikoneen läheisyydestä!
  Muuten meillähän koko talon materiaali valinnat on laiskan siivojan painajaisia ;P Jumalattoman isot ikkunat, valoa tulvii tupaan ja kaikki pöly näkyy armottomasti...portaiden kaiteet lasia, tummaa puuta lattiassa sekä portaissa...jne.

  Kiitos vain kehuista. Itse ei oikein ole jaksanut väsymykseltään ihastella "upeaa" taloa...näkee kaikein ihanuuden keskeltä vain kaiken mikä on keskeneräistä! No kai se tästä iloksi muuttuu?

  Takka on Tiilerin Tyyne, tosin muurarin tekemillä muutoksilla.

  Laura: hmmm....en paljasta vielä meidän suosikkia!

  Toivon, että saisin lisää mielipiteitä!

  VastaaPoista