perjantai 18. helmikuuta 2011

Ilmassa tuntuu...

 

IMG_5644

....odotus. Pojat laskevat öitä muuttoon. Enää niitä on vain 8.  Parveke odottaa kaiteita. Naapurin tontilta vihdoin se iso puu on kaadettu. Ainakin toistaiseksi on parvekkeelta näkymät järvelle. Pitäisi vielä tuo pieni koivikko kaataa. Taloja nousee kuin sieniä sateella. Monta Älvsbyhus:a (kuvassa) nousee meidän viereen. Ihan kiva kun ovat matalia niin eivät vie meiltä maisemia :D

IMG_5634

Portaat ja lattia sointuvat hyvin yhteen.

IMG_5643

IMG_5637

Samuelkin testasi viikonloppuna upouusia portaita.

IMG_5646

IMG_5645

Meni paremmin tämä portaiden valloitus. Pari päivää myöhemmin tuli asunnolla kuperkeikkaa alas käytävän portaat. Lähti alaspäin kuin aikaiset konsanaan. Tuloksena musta ja turvonnut silmäkulma.

IMG_5647

...ja hetken päästä olisi taas mennyt samaan malliin. Ei pysy vielä järki päässä pienellä miehellä. ;D

IMG_5635

Alakerran pikku vessassa lattialaatta vähän isompaa kuin muissa märissä tiloissa.

IMG_5636

Keittiön kivitasokin on saatu paikoilleen. Elias ihasteli miten hieno vaaleansininen keittiö meillä on. Omaksi onneksi keittiö ei kuitenkaan jää tähän väritykseen. Ovissa vain on vaaleansiniset suojamuovit.

IMG_5631

Pakkaaminen vähän takkuilee. Olen ollut pari päivää kuumeisten lasten kanssa kotosalla ja yrittänyt samalla pakata. Mutta olin unohtanut, miten tuon nuorimmaisen kanssa se on NIIN haasteellista. Saldona kaksi valmiiksi pakattua laatikkoa. Tuleekohan kiire?

3 kommenttia:

 1. Muuton myötä tulevat myös uudet kaverit/naapurit pojille ja teille.
  Kuhmuitta ei lapsuudesta selviä ... et olisi silloin ollut lapsi ;)

  VastaaPoista
 2. Ari: Niinhän se on että kuhmut kuuluu elämään :) Niin isojen kuin pienienkin.
  Innolla odotan, että päästään tutustumaan uusiin naapureihin. Alueella tulee olemaan paljon lapsiperheitä. Mikäs sen mukavampaa pojille!
  Itsekin toivon että löytäisin sieltä naapureista ystävän. Minun kaikki lähimmät ystävät asuvat Suomessa ja tunnen itseni välistä yksinäiseksi.

  VastaaPoista
 3. Tuli ihan tosta samuelin kuvasta mieleen kun sain sillon Oulussa halolla silmaan/paahan. :P Ja oli synttareilla musta silma!

  Anyways
  Kivalta kylla nayttaa asunto! Ja toivottavasti loydat ystavia! Aikun me saatais talo tohon viereen. Girl can only dream!

  Halimus

  VastaaPoista