maanantai 1. marraskuuta 2010

Äntligen...

 

img026

...on köksä taloon valittu! JEI! Punaiset pisteet piirustuksissa on merkkinä, että näitä tuotteita ei osteta keittiön toimittajalta vaan muualta. Todellisuudessa tässä saarekkeen etupuolella, vasemmalla olevassa seinässä, on myös ikkuna.

img028

Tässä "kuvaajan" selän takana on myös iso ikkuna ja oikealla olevaan seinän paikalle tulee leivinuuni. Oviaukosta pääsee eteiseen.

img027

Tuo vesipisteen takana oleva seinä ei ole sen värinen, mitä se tulee todellisuudessa olemaan. Materiaali tulee varmasti olemaan lasi. Päätöstä ei ole vielä tehty. Ja lattia tulee olemaan tummempi mitä kuvissa, materiaali laattaa.

img029 

Kaapin ovien materiaali on kiiltävä laminaatti(?), ainakin luulen niin. ;D Pöytätasot mattapintaista graniittia. Tuossa saarekkeen takana on siis tila ruokapöydälle. Ja valkoisen seinän tilalla on oikeasti ikkuna ja vieressä ovi terassille. Oviaukko vie olohuoneeseen.

img030

Kaappitilaa on tosi paljon. Saarekkeessakin on kaappeja ruokatilan puolelle. Jätettiin siltä puolelta vetimet pois. Tulee minun mielestä "rauhallisempi" kokonaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti