tiistai 1. kesäkuuta 2010

Eteenpäin mennään...-rakennuslupa myönnetty
-sopimus maalämmöstä tehty
-muuttoilmoitus tehty
-netti/puhelinyhteys hoidettu

sitten kun vain saisi aikaa pakata, pakata, pakata....niin, voisinhan sitä tehdä tälläkin hetkellä, mutta valitsin ennemmin kirjoitella blogia. Fiksua? Ehkä ei,  mutta ah niin paljon mukavampaa. :D

Kovasti taas ajatuksissa tulevan kodin sisustus. Olisi niin paljon ihania juttuja, mutta täytyisi löytää se oma linja siihen sisustamiseen. Poikien huoneeseen olen jo löytänyt vaikka mitä ihanuuksia, MUTTA ongelma on se että myös pojilla on jo omat mielipiteet. Eli en saa huoneita sisustaa mieleisekseni, vaan täytynee kuunnella poikia. HÖH!
kuva: Homepointkuva: Lekvira

Joonatan haluaa Star Wars huoneen ja Elias on päätynyt Salama McQueen huoneeseen sen aikaisemman Star Wars huoneen sijaan. Ennättää vielä muuttua moneen otteeseen pojan huoneteema ennenkun päästään itse huonetta sisustamaan. Samuel ei ole vielä ilmaissut omia toiveitaan.

Meillä on kokoajan ollut ajatuksena,ettei tulla tapetoimaan seiniä vaan seinät on maalipintaa. Mutta nytkun olen noita tapettisivuja netissä selaillut niin olen nähnyt NIIN paljon ihania tapetteja, että en tiedä oikein mitä sitä keksisi??

Tässä joitain ihanuuksia:

kuvat: midbec


kuvat:Inreda

Meillä on paljon tauluja ja ne ei sovi tapettiseinille...hmmm...tietysti voisi tapetoida joitain fondvägg:ejä (siis mitä ne on suomeksi?? tehosteseiniä?) ja "tauluttaa" sit muita seiniä...mutta että sen osaisi sitten tehdä maulla onkin sitten oma tarinansa. Ideoita otetaan vastaan! :D


¨
kuva: Metropolitan home

Tällainen hauska idea löytyi, tosin tuo tapetti ei ole niin mieleinenkuva: Midbec

4 kommenttia:

 1. Noi kaulakorut on tosi kivat :P

  Laura

  VastaaPoista
 2. meille on tulossa yläkertaan Star Wars huone.

  VastaaPoista
 3. Rumbo: Kiva kun tulit käymään! Mitä teidän Star Wars huoneeseen tulee? Meillä nyt myös Elias toivoo Star Wars huoneen. Eli kaksi huonetta tulisi sisustaa samaan tyyliin. Olisiko sinulla vinkkejä. Sisustusta mielestäni vaikeuttaa se, että Elias (4 vee) jakaa alustavasti huoneensa 1 ½ vuotiaan Samuelin kanssa. Enkä olisi halunnut heillä vielä "ison pojan huonetta".
  Kiitollinen kuvista ja vinkeistä!!!

  VastaaPoista
 4. Tuossa linkki meidän suunnitelmiin ; http://retromoderni.blogspot.com/2010/03/pojalle-spesiaalia.html

  Mitään tekstiliosastoa en SW teemasta huoli, vaan ne valitaan sopivsta värimaailmasta. Meille tulee tyylikäs moderni huone, ylimääräistä krääsää en huoli.
  Luultavastikin Dart Wader-seinätarra...

  Ehkäpä 1 1/2 vuotiaalle SW voi olla liian "pelottava", BOba Fet kuva voi olla jees(ei liian pelottava), siihen rinnalle mukavia raikkaita kankaita. pari hyvää löytyy Heti oman yrityksenkin valikoimista www.rumbo.fi ;)

  VastaaPoista